Батьки влаштували пікнік, а 3-річна дитина загубилась у лісі: на Вінниччині всією громадою розшукували малюка

Новини Вінниці / Батьки влаштували пікнік, а 3-річна дитина загубилась у лісі: на Вінниччині всією громадою розшукували малюка

Ввечері 28 червня у с. Сугаки Вендичанської територіальної громади місцеві мешканці та поліція розшукували 3-річного хлопчика. Поруч з лісом на вулиці батьки влаштували пікнік, а тим часом дитина пішла «мандрувати»…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, о 16 годині до чергової частини Могилів-Подільського районного управління звернувся 29-річний чоловік, якій розповів про зникнення сина співмешканки.

Мати хлопчика пояснила, що відсутність дитини помітили близько 14.40. Самостійні пошуки не дали результату.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група, кінолог спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Могилів-Подільського районного управління поліції. Шукати дитину також допомагали й місцеві жителі та мисливці.

Для пошуку хлопчика застосували усі можливі розшукові заходи. Працівники поліції відпрацьовували територію біля місця проживання, а також обстежили місцеві житлові й нежитлові приміщення та прилеглий ліс.

За кілька годин оперативної та злагодженої роботи поліцейські встановили місцезнаходження дитини. Об’єктом злочину не стала.

Макс Мельник

29 червня, 2022