Барські поліцейські на Вінниччині наразились на критику через самогонний апарат (ФОТО)

Новини Вінниці / Барські поліцейські на Вінниччині наразились на критику через самогонний апарат (ФОТО)

Поліцейські міста Бар на Вінниччині у соцмережі відрапортували про викриття «точки» продажу самогону і одразу ж накликали на себе шквал критики від містян.

Поліцейські міста Бар на Вінниччині у соцмережі відрапортували про викриття «точки» продажу самогону і одразу ж накликали на себе шквал критики від містян.

«Під час проведення санкціонованого обшуку помешкання жителя районного центру, син якого підозрюється у вчиненні крадіжки, поліцейські виявили апарат для виготовлення самогону, закваску та готовий до вживання самогон. За вчинене правопорушення чоловікові загрожує адміністративна відповідальність», - написали правоохоронці у соцмережі.

Про самі факти «продажу» саморобного спиртного у повідомленні – ні слова. Це, звісно ще потрібно довести. Можливо, господар готував напій для себе. Скоріш за все, так чоловік і буде захищатися.

Мешканці Бару повідомлення про «розкритий злочин» сприяли неоднозначно. Переважно – із сарказмом: хтось уже уявляє, який перегар після цього був у райвідділі, хтось нагадує, що самогонні апарати зараз вільно продаються, а Горбачов уже давненько у відставці… Є й більш претензійні коментарі. Наприклад, один з користувачів пише, що самогонний апарат поліцейські виявити змогли, а аптеку, де торгують наркотиками, не можуть…  

 

Новини Вінниці / Барські поліцейські на Вінниччині наразились на критику через самогонний апарат (ФОТО)Новини Вінниці / Барські поліцейські на Вінниччині наразились на критику через самогонний апарат (ФОТО)Новини Вінниці / Барські поліцейські на Вінниччині наразились на критику через самогонний апарат (ФОТО)Новини Вінниці / Барські поліцейські на Вінниччині наразились на критику через самогонний апарат (ФОТО)