Барська бібліотека отримала для своїх читачів 3-D окуляри за «лайки» у Facebook

Новини Вінниці / Барська бібліотека отримала для своїх читачів 3-D окуляри за «лайки» у Facebook

Бібліотека у місті Бар, що на Вінниччині, виграла 3-D окуляри. Сучасний гаджет книгозбірня отримала завдяки участі у проекті «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який організовує Міжнародна організація IREX. Барська районна бібліотека має цікаве нововведення – окуляри віртуальної реальності.

Бібліотека у місті Бар, що на Вінниччині, виграла 3-D окуляри. Сучасний гаджет книгозбірня отримала завдяки участі у проекті «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який організовує Міжнародна організація IREX.  Барська районна бібліотека має цікаве нововведення – окуляри віртуальної реальності.

«Окуляри виграли працівники в конкурсі на найкраще продовження фрази«Завдяки участі в проекті ПУЛЬС наша громада...». Їх коментар набрав найбільшу кількість лайків у Facebook. Тепер скористатися новинкою у невеличкому місті на Вінниччині можуть усі відвідувачі бібліотеки», - розповіли у книгозбірні.

Нагадаємо, Міжнародна організація IREX проводить проект ПУЛЬС («Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні») для бібліотек та громадських організацій об’єднаних територіальних громад України.

Метою діяльності учасників проекту є сприяння інформуванню громадян, щодо особливостей місцевого самоврядування, налагодження співпраці з місцевою владою та розробка дієвих підходів для залучення активних громадян до розвитку громад та прийняття рішень на місцях.

Фото зі сторінки Барської бібліотеки у Facebook.

Новини Вінниці / Барська бібліотека отримала для своїх читачів 3-D окуляри за «лайки» у Facebook Новини Вінниці / Барська бібліотека отримала для своїх читачів 3-D окуляри за «лайки» у Facebook Новини Вінниці / Барська бібліотека отримала для своїх читачів 3-D окуляри за «лайки» у Facebook Новини Вінниці / Барська бібліотека отримала для своїх читачів 3-D окуляри за «лайки» у Facebook