Бандитам, що вчинили напад на вінницьку ювелірну крамницю, «світить» 15 років ув'язнення. З конфіскацією

Новини Вінниці / Бандитам, що вчинили напад на вінницьку ювелірну крамницю, «світить» 15 років ув'язнення. З конфіскацією

Найближчим часом розпочнеться суд над трьома чоловіками, які у липні минулого року вчинили розбійний напад на ювелірний магазин у Вінниці. Досудове розслідування цієї гучної справи завершено, матеріали передано до Вінницького міського суду.

Найближчим часом розпочнеться суд над трьома чоловіками, які у липні минулого року вчинили розбійний напад на ювелірний магазин у Вінниці. Досудове розслідування цієї гучної справи завершено, матеріали передано до Вінницького міського суду. Про це повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області.

Нагадаємо, що озброєні бандити заволоділи золотими прикрасами, вартість яких складає близько 3,5 млн. грн. Утім, їм не вдалося утекти з коштовностями. Правоохоронці затримали їх майже на місці злочину.

Підозрюваним інкримінують три статті ККУ: бандитизм, розбій та незаконне поводження зі зброєю. Їм «світить» суворе покарання – до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Юрій ЯРМОЩУК