Бампер і Сус їдуть у Вінницю! Міцне слівце і найкращі жарти гарантовані!

Новини Вінниці / Бампер і Сус їдуть у Вінницю! Міцне слівце і найкращі жарти гарантовані!

Бампер і Сус - найпопулярніші зірки українського Ютуба, які володіють нереальним почуттям гумору, шаленою енергетикою та неадекватною харизмою!

Бампер і Сус - найпопулярніші зірки українського Ютуба, які володіють нереальним почуттям гумору, шаленою енергетикою та неадекватною харизмою!

Їхні жарти одразу запам'ятовуються, а репліки розходяться на цитати.

І вже наступного тижня вони будуть у Вінниці!

23 травня о 19.00 у Міському палаці мистецтв «Зоря» Бампері  Сус презентують нам своє розривне комедійне шоу «Без цензури».

- Буде гостро, тонко, в саме яблучко і дуже-дуже 18 +! – зазначають організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - Попереджаємо одразу: буде ненормативна лексика, а ще - болючі щоки від сміху!

Петро Бампер і Сергій Сус дійсно, як ніхто інший, вміють тонко і влучно жартувати про все, що цікавить і хвилює кожного з нас: життя і політику, похід на шашлики і підготовку до літа, всюдисущі тренінги і платіжки за комуналку…

Так що цікаво буде усім!

Шоу Петра Бампера і Суса «Без цензури» 23 травня у Вінниці - кращий привід зібратися з друзями, щоб добре провести вечір і отримати заряд позитивних емоцій!

Вартість квитків – від 150 до 380 гривень.

Купуйте в один клік на сайті http://bilet.vn.ua, у касах Вінницького театру імені Садовського, Будинку офіцерів, Вінницької Вежі, «Універмагу» і «Магігранду» (2 поверх).

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (0432)57-55-55, (093)101-00-63 і (098)101-00-63.

 

admin

15 травня, 2019