Автотроща на Вінниччині: травми отримали дві жінки

Новини Вінниці / Автотроща на Вінниччині: травми отримали дві жінки

На автодорозі М-30 неподалік м. Гайсин ввечері 14 листопада сталось зіткнення двох автомобілів німецького виробництва. Слідчі встановлюють обставини та причини події. До медичного закладу госпіталізовано двох жінок.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, близько 17.10 58-річна жителька Кіровоградської області, керуючи автомобілем Opel, рухалась в напрямку м. Гайсин зі сторони Вінниці. Виїхавши на зустрічну смугу руху вона допустила зіткнення з автомобілем Volkswagen під керуванням 33-річного чоловіка із Черкаської області.

Внаслідок ДТП водійка автомобіля «Opel» та 50-річна пасажирка автомобіля «Volkswagen» у лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварії. Транспортні засоби поміщено на арешт майданчик. Кермувальники освідувані, вони тверезі.

За цими фактами слідчими розпочато досудові розслідування за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статі передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

15 листопада, 2022