Автор багатьох викрадень автівок не впорався з керуванням та врізався на поцупленому легковику у паркан сільського будинку поблизу Вінниці

Новини Вінниці / Автор багатьох викрадень автівок не впорався з керуванням та врізався на поцупленому легковику у паркан сільського будинку поблизу Вінниці

Доволі кумедна ситуація трапилася 13 січня у селі Майдан Чапельський, що поблизу Вінниці. У паркан приватного домогосподарства врізався викрадений автомобіль, а зловмисник втік. Ним виявився досвідчений викрадач, на рахунку його декілька відсидок за чужі авто.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 9 січня до поліції звернувся 26–річний житель Вінниці з повідомленням про викрадення його автомобіля Mazda, запаркованого на вулиці М.Шимка біля будинку.

Поліцейські знайшли викрадений автомобіль. Не впоравшись з керуванням транспортного засобу, зловмисник в’їхав у паркан будинку у передмісті та з місця пригоди втік.

Оперативним шляхом поліцейські встановили та затримали зловмисника, причетного до вчинення цього злочину. Ним виявився раніше судимий за угони транспортних засобів 38-річний вінничанин.

Також встановлено, що правопорушник причетний до вчинення інших майнових злочинів на території міста.

Наразі слідчі готують матеріали для оголошення про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 289 (угон) та  ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Підозрюваному загрожує до 6-ти років позбавлення волі. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Макс Мельник

14 січня, 2022