Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)

У Вінниці неподалік авторинку по Тиврівському шосе сьогодні, 19 березня, сталася потрійна ДТП. Як розповіли у поліції, внаслідок зіткнення автомобілів Тoyota Land Cruiser Prado, Kia Sorento та Рено постраждало четверо людей.

У Вінниці неподалік авторинку по Тиврівському шосе сьогодні, 19 березня, сталася потрійна ДТП. Як розповіли у поліції, внаслідок зіткнення автомобілів Тoyota Land Cruiser Prado, Kia та Рено постраждало четверо людей.

Аварія сталася близько 16:20.   

На місці події працювали правоохоронці, медики швидкої допомоги та рятувальники, які допомагали діставати травмованих із понівечених автівок. Очевидці у соцмережах пишуть, що всі - живі. 

Постраждалих госпіталізовано, деталі та обставини ДТП встановлює поліція.

Фото зі спільноти ДКВ/ДТП ЗАТОРИ ВІННИЦІ

Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)Новини Вінниці / Аварія біля авторинку у Вінниці: постраждало четверо людей (ФОТО)
Сергій Маламура

19 березня, 2020