АТ «Вінницягаз» радить заощаджувати на комісії

Новини Вінниці / АТ «Вінницягаз» радить заощаджувати на комісії

Оплата річної вартості розподілу газу одним платежем на початку року заощаджує ваш час та витрати на банківській комісії до 12 разів.

Розмір економії залежить від обраної споживачем платіжної системи та періоду попередньої оплати. При незначних обсягах споживання плата за розподіл газу часто менша від банківської комісії. Тож багато споживачів сплачують послугу одним платежем за рік.

Нагадаємо, що плата за розподіл газу має здійснюватися щомісяця, рівними платежами. Строк оплати – до 20 числа місяця, в якому отримуєте послугу. Тобто, до 20 січня за січень, до 20 лютого – за лютий.

Для клієнтів АТ «Вінницягаз» з 1 січня 2022 р. тариф на послугу розподілу газу становить 2,11 грн. за 1 м куб. на місяць (з урахуванням ПДВ).

Розмір плати визначається для кожного споживача за принципом так званої «замовленої потужності». Свій обсяг споживання у минулому газовому році потрібно помножити на тариф. Якщо поділити отриману суму на 12, отримаємо розмір щомісячної плати за доставку газу.

При цьому Державним регулятором встановлений розмір мінімальної плати за  послуги доставки газу, що залежить від наявних газових приладів. У 2022 році мінімальна річна вартість послуг для клієнтів АТ «Вінницягаз» становить:

  • За наявності газової плити 39 м куб. х 2,112 грн. = 82,368 грн/рік.
  • За наявності газової плити і колонки 126 м куб. х 2,112 грн. = 266,112 грн/рік.
  • За наявності опалювального приладу 314 м куб. х 2,112 грн. = 663,168 грн/рік.

Сплачувати за розподіл газу зручно за допомогою онлайн-сервісів 104.ua – в особистому кабінеті, мобільному додатку, вайбер- або телеграм-боті 7104 ua.

Крім того, можна сплатити послуги за допомогою "Ощад 24", "Приват 24", через термінали самообслуговування, платіжні системи Portmone.com, iPay.ua, Pay.vn.ua та ін., у будь-якому відділенні "Укрпошти" чи в банку.

Для швидкої ідентифікації платежу при оплаті доставки газу вказуйте номер особового рахунку.

Своєчасна оплата – запорука безаварійної та безперебійної доставки газу кожному споживачу!

admin

31 січня, 2022