Артист з Вінниччини нестиме «Часову варту» у новому українському серіалі

Новини Вінниці / Артист з Вінниччини нестиме «Часову варту» у новому українському серіалі

Артист Сергій Сизонюк, який жив та навчався на Вінниччині знявся у серіалі «Часова варта». Уродженець Вінницької області до того є фронтменом гурту «Вісник».

Артист Сергій Сизонюк, який жив та вчився на Вінниччині знявся у серіалі «Часова варта». Уродженець Вінницької області до того є фронтменом гурту «Вісник».

Сергій надзвичайно талановита людина, він народився в Козятині, закінчив училище культури в Тульчині.  Згодом переїхав до Києва. Сергій пише  вірші та музику, серйозно займається спортом. Чоловік неодноразово з‘являвся на екранах в телевізійних шоу та рекламі, і ось нарешті «доріс» до ролі в кіно.

Приємно, що серіал, в якому грав Сергій Сизонюк  – суто український, значна його частина відзнята просто на вулицях Києва.  Тут можна побачити і знаменитий ЦУМ, і Хрещатик, і багато інших відомих столичних локацій.

Серіалі "Часова Варта"  знято у жанрі Sci-Fi, Action & Adventure. Одвічна тема боротьби добра та зла розгортається у міжчасовому просторі, історія та сьогодення «стикаються» на вулицях української столиці.

У стрічці також знімались такі актори, як Олексій Горбунов, Сергій Пархоменко, Людмила Мілевич, Олександр Курносов.

NaПарижі також писав про юну співачку з Жмеринки, яка взяла участь у благодійному проєкті «Дует із Зіркою»

Марина Карабай

14 грудня, 2019