Артилеристів з Вінниччини привітали з професійним святом

Новини Вінниці / Артилеристів з Вінниччини привітали з професійним святом

Артилеристів військової частини 3028, що дислокується на Вінниччині, привітали з професійним святом – Днем ракетних військ і артилерії України.

Артилеристи військової частини 3028, що дислокується на Вінниччині, відзначають професійне свято – День ракетних військ і артилерії України. Привітання та відео, з недавніх навчань, в яких брали участь артилеристи з Вінниччини опубліковано у Facebook.

«Сьогодні відзначається День ракетних військ і артилерії України!

У Національній гвардії України артилерійські підрозділи з’явилися відносно нещодавно. Вони пліч-о-пліч зі своїми колегами зі Збройних сил України мужньо протистоять збройній агресії на сході нашої країни, захищають український народ і боронять територіальну цілісність та незалежність України.

У тривалій та жорсткій боротьбі з сильним та підступним ворогом українські воїни-артилеристи своєю рішучістю та хоробрістю вписали яскраві сторінки доблесті й відваги в літопис народної слави.

Сердечно вітаємо усіх гвардійців-артилеристів з професійним святом. Висловлюємо глибоку шану і вдячність за мужність і героїзм в ім’я незалежної України. Бажаємо вам та вашим сім’ям міцного здоров’я, злагоди, добробуту, оптимізму та нових звершень. Слава Україні!», - йдеться  у вітанні.

Артилеристів називають «богами війни». Адже ракетні війська і артилерія – це основна вогнева сила у військових операціях, які відіграють провідну роль в обороноздатності нашої держави.