Арктичний фронт принесе на Вінниччину справжню зиму з морозами та хуртовиною

Новини Вінниці / Арктичний фронт принесе на Вінниччину справжню зиму з морозами та хуртовиною

Арктичні повітряні маси вже рушили у бік України. За тиждень вони накриють більшу частину країни, зокрема Вінниччину. «Незрозуміла» погода з мрякою зберігатиметься лише наступні дні. Далі вінничани згадають, якою має бути справжня зима.

В Укргідметцентрі на найближчі кілька днів не передбачають суттєвих змін погоди. Температура коливатиметься від – 1 до +1. Іноді можливий мокрий сніг чи дощ.

Портал Sinoptik прогнозує похмуру погоду з невеличкими опадами у п’ятницю та суботу. Ймовірно, слід очікувати мокрий сніг. З неділі, 20 грудня, температура почне знижуватись. А 22 грудня температурний стовпчик покаже – 7 градусів вдень. Попри відносно низьку температуру має сніжити.

За прогнозами порталу Gismeteo, суттєві опади слід очікувати 16-17 грудня. Температура повітря найближчі дні буде вище нульової відмітки – до +3 градусів. Незначні морози вночі очікуються на вихідні. А от з 21 грудня вінничани відчують справжню зиму. Навіть вдень 22-24 грудня прогнозується -10. Вночі ще холодніше. Передбачають і сніг. А також хуртовину. Далі морози зберігатимуться – денна температура сягатиме 8-9 градусів нижче нуля.

Олег Верлан

14 грудня, 2021