Апеляційний суд змінив нічний домашній арешт на цілодобовий чиновниці ОДА, яку підозрюють у хабарництві. Генпрокуратура просила - тримання під вартою

Новини Вінниці / Апеляційний суд змінив нічний домашній арешт на цілодобовий чиновниці ОДА, яку підозрюють у хабарництві. Генпрокуратура просила - тримання під вартою

Апеляційний суд Вінницької області відправив під цілодобовий домашній арешт до 1 травня начальника дозвільного управління департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА О. Швець, яку затримали на хабарі. Крім того, жінка має здати на зберігання закордонний паспорт, їй заборонили спілкування з потерпілими та свідками.

Апеляційний суд Вінницької області відправив під цілодобовий домашній арешт до 1 травня начальника дозвільного управління департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА О.Швець, яку затримали на хабарі. Крім того, жінка має здати на зберігання закордонний паспорт, їй заборонили спілкування з потерпілими та свідками.

Судове засідання, під час якого скасували ухвалу першої інстанції (якою підозрюваній у хабарництві працівниці Вінницької облдержадміністрації обрано запобіжний захід – нічний домашній арешт) відбулося сьогодні, 15 березня.

Захист підозрюваної просив залишити нічний домашній арешт, представник Генеральної прокуратури України подав клопотання про обрання Оксані Швець найсуворішого запобіжного заходу – тримання під вартою.

Раніше NaПарижі повідомляв, що 1 березня співробітники СБУ під процесуальним керівництвом ГПУ викрили на хабарі начальницю дозвільного управління департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Вінницької ОДА. Начебто, вона через посередника вимагала 40 тис. грн. від підприємця. За цю суму ця чиновниця погодилася надати дозвіл на викиди в атмосферу продуктів утилізації автомобільних шин. Особисто вона гроші не брала. Оперативники задокументували розмови та шлях грошей за "послугу", тобто як вони перераховувались на банківські реквізити посередника.

За інформацією прес-служби Апеляційного суду Вінницької області