Американська порнозірка, чиє обличчя використовують для агітації у РФ, порадила росіянам краще займатися сексом, ніж воювати

Новини Вінниці / Американська порнозірка, чиє обличчя використовують для агітації у РФ, порадила росіянам краще займатися сексом, ніж воювати

Для агітації підписувати контракт на службу у ЗС РФ росіяни знову «вкрали обличчя» - на агітаційних плакатах запрошує до лав війська Путіна не пересічна російська красуня, якими там пишаються пропагандисти, а американська порнозірка. Це не жарт… Обличчям кампанії стала 34-річна Марина Енн Хенціс, відома як Саша Грей. Коли американка дізналась про те, що росіяни «поцупили» її обличчя, то порадила краще кохатися, ніж воювати.

Згадаємо, ще за радянських часів у Москві вірили у те, що російські красуні найкрасивіші. Формально у це вірять у РФ і сьогодні. Проте на агітках чомусь «вставляють» американку, причому без її згоди. І це не вперше. У далекому 2015-му обличчя Саші Грей росіяни використали для «сльозної» історії про загибель на «донецьких фронтах» медсестри Маші Серової.

Тепер обличчя американської зірки фільмів для дорослих знову у фаворі…  Побачивши фото російського банера, у акторки виникли сумніви у тому, що це насправді. Адже навколо її обличчя чуже тіло та напис – «служба по контракту – гідний вибір».

Саша Грей навіть попросила підтвердити достовірність фото і водночас розкритикувала авторів фотошопу.

«Мій телефон розривається. Чергова млява спроба посіяти ненависть і розбрат. Хтось може підтвердити, чи це справжня реклама в Росії і де? Мем чи ні, але я цьому не потураю. Будьте обережні з тим, чим ділитеся.

P.S. Груди тут надто великі. Займайтеся коханням, а не війною», – написала зірка.

Саша Грей не може повірити у підлість з боку росіян і вважає, що «є ймовірність, що це (банер) фейк».

Олег Верлан

1 грудня, 2022