Алла Власюк: «Ми змінюємо наш мікрорайон на краще разом, а наша набережна та фонтан - найкомфортніші місця Вінниці»

Новини Вінниці / Алла Власюк: «Ми змінюємо наш мікрорайон на краще разом, а наша набережна та фонтан - найкомфортніші місця Вінниці»

«25 жовтня в Україні відбудуться вибори депутатів місцевих рад. Це наше спільне право та можливість вирішувати яким буде завтрашній день. Протягом останніх 5 років наш мікрорайон змінюється на краще. Наші діточки зростають в комфортних дитячих садочках, проводять своє дозвілля в затишному клубі «Соняшник», - наголошує фінансовий директор промислової групи ViOil та депутат Вінницької міської ради Алла Власюк.

«Я, Алла Власюк - фінансовий директор промислової групи ViOil та депутат Вінницької міської ради. 25 жовтня в Україні відбудуться вибори депутатів місцевих рад. Це наше спільне право та можливість вирішувати яким буде завтрашній день. Протягом останніх 5 років наш мікрорайон змінюється на краще. Наші діточки зростають в комфортних дитячих садочках, проводять своє дозвілля в затишному клубі «Соняшник», - наголошує Алла Власюк.

Вона згадує, як завдяки спільним зусиллям за минулі роки змінилися віддалені від центру мікрорайони.

«Ми повернули дітям сучасні бібліотеки, а також комфортні дитячі майданчики. Вінниця - найкомфортніше місто України, а наша набережна та фонтан - найкомфортніші місця Вінниці. І я не можу дочекатися, коли на сцені нашого нового амфітеатру під відкритим небом відбудуться перші виступи наших митців та наших діточок.

Ми разом збираємося на толоки, хвилюємося, коли отримуємо звістки зі Сходу… Наші проєкти в рамках "Бюджету громадських ініціатив" завжди є переможцями. Ми змінюємо наш мікрорайон на краще разом. А наша вулична бібліотека стала символом любові до книги та знань, символом довіри між нами», - підкреслила Алла Володимирівна.

«Я - кандидатка у депутати Вінницької міської ради від "Українська стратегія Гройсмана". Для мене кожен вінничанин важливий! Підтримайте подальший розвиток нашої громади - прийдіть на вибори 25 жовтня!», - закликала А.Власюк.

Олеся Рудницька

22 жовтня, 2020