Актори популярного під час карантину фільму "Заражені" виклали в мережу відео про COVID-19

Новини Вінниці / Актори популярного під час карантину фільму "Заражені" виклали в мережу відео про COVID-19

Фільм режисера Стівена Содерберга 2011 року, який практично точно описує ситуацію з поширенням короновірусу на Вінниччині й усьому світі, став знову мегапопулярним. Прокатник фільму Warner Bros оголосив, що «Заражені» в грудні були на 270-му місці, а зараз став другим за популярністю фільмом за кількістю запитів на його сайті. На першому - сага про Гаррі Поттера (всі її фільми йдуть одним лотом).

Фільм режисера Стівена Содерберга 2011 року, який ідеально описує ситуацію з поширенням короновірусу на Вінниччині й усьому світі, став знову мегапопулярним. Прокатник фільму Warner Bros оголосив, що «Заражені» в грудні були на 270-му місці, а зараз стали другим за популярністю фільмом за кількістю запитів на його сайті. На першому - сага про Гаррі Поттера (всі її фільми йдуть одним лотом).

«Нульовий пацієнт» заразився в Гонконзі. Вірус передався від кажана людині через свиню. Туристи і відряджені негайно рознесли його по всьому світу. Почалася паніка, кордони перекрили, товари змели з полиць... Це сюжет фільму «Зараженні».

У рік виходу фільму народився жарт: режисер зі сценаристом хотіли побільше зіркових акторів, бюджету не вистачало, але вони знайшли вихід. В результаті в «Заражених» знялися Метт Деймон, Кейт Уінслет, Джуд Лоу, Лоуренс Фішберн, Елліот Гулд, Маріон Котійяр, Гвінет Пелтроу та ін. Але персонажі багатьох цих зірок померли задовго до закінчення фільму.

Однак зірки стрічки не покинули своїх прихильників й записали спільне звернення про коронавірус. Ролик з'явився на офіційних каналах акторів. У відео з'явилися Метт Деймон, Кейт Уінслет, Маріон Котійяр, Лоуренс Фішберн і Дженніфер Ель. Вони закликали дотримуватися рекомендацій ВООЗ: дотримання дистанції, правильно мити руки і не порушувати карантину.