Аксесуари для GoPro

Новини Вінниці / Аксесуари для GoPro

GoPro вже багато років створює одні з найкращих екшн-камер , і пропозиції GoPro у GoPro нещодавно випустила свою найновішу модель і настав час знижок на старіші моделі.

Це означає, що якщо ви шукали камеру для зйомок своїх пригод, відеоблогів або навіть для використання як веб-камери, GoPro — найкращий вибір.

Очевидно, що GoPro чудово справляється зі зйомкою відео рухів — це було початковою метою — однак новіші моделі показали себе як камери для відеоблогів, веб-камери, відеокамери в реальному часі та навіть мають чудові датчики для фотозйомки. Якщо ви шукаєте не просто GoPro, а набір аксесуарів, тоді вам слід звернути увагу на наступні позиції. 

GoPro HERO9
Екшн-камера GoPro, яка має всі функції, які вам подобаються. Вона може знімати відео 5K, транслювати відео в реальному часі з роздільною здатністю 1080p і робити фотографії 20 Мп. Це одна з кращих екшн-камер, яку ви можете отримати.

GoPro HERO7 з карткою microSD PNY Elite на 32 ГБ
Незважаючи на те, що GoPro HERO7 існує кілька поколінь, вона все ще має чудове відео 4K. Вона може робити фото з роздільною здатністю 10 МП і має повністю сенсорний екран на задній панелі. Крім того, вам потрібна карта micro SD, яка постачається в комплекті, щоб ви могли відразу почати зйомку.

Пакет GoPro HERO8
Будьте готові до пригод із комплектом  GoPro HERO8, який включає картку micro SD, туристичний штатив, додаткову акумуляторну батарею та ремінь на голову. Якщо ви хочете зняти свою пригоду прямо зараз, це найкращий набір для цього.

GoPro HERO7 з комплектом аксесуарів
Надзвичайно потужна камера GoPro HERO7 точно задовольнить усі ваші потреби в екшн-камері, але цей дивовижний набір аксесуарів – це вишенька на торті. Налаштуйте свою дію будь-яким способом за допомогою наголовного ремінця, карти micro SD, нагрудного ремінця, монопода, автомобільного кріплення тощо!

admin

18 жовтня, 2022