Аеропорт, торговий центр та залізнична станція: вінницькі вибухотехніки знову перевіряли «заміновані» об’єкти

Новини Вінниці / Аеропорт, торговий центр та залізнична станція: вінницькі вибухотехніки знову перевіряли «заміновані» об’єкти

Напруженим видався понеділок для вінницьких вибухотехніків, рятувальників та правоохоронців. В обласному центрі вкотре надійшли повідомлення про замінування двох об’єктів, а в Сосонці неподалік Вінниці саперів викликали через підозрілий предмет на залізничний станції.

Напруженим видався понеділок для вінницьких вибухотехніків, рятувальників та правоохоронців. У Вінниці вкотре надійшли повідомлення про замінування двох об’єктів, а в Сосонці неподалік обласного центру саперів викликали через підозрілий предмет на залізничний станції.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, повідомлення про «замінування» ТРЦ «Феріде Плаза» та аеропорту «Вінниця» рятувальникам надійшли майже одночасно: об 11.44 та об 11.47. На цих об’єктах було проведено евакуацію людей: із торгово-розважального центру на вулицю вивели 280 осіб, із аеропорту евакуювали близько 40 чоловік. Вибухівки та небезпечних предметів, на щастя, не знайшли.

Переполох у понеділок наробив «підозрілий предмет» і на залізничній станції Сосонка, що у Вінницькому районі. Рятувальників та вибухотехніків туди викликали вже по обіді – о 16.31. Про який саме предмет йдеться, наразі невідомо. Можливо, це була залишена кимось сумка або інший пакунок. Але, зрештою, «знахідка» виявилась безпечною.