749-а доба: на фронті за добу відбулося 91 бойове зіткнення. Ворог атакує на 6 напрямках

Новини Вінниці / 749-а доба: на фронті за добу відбулося 91 бойове зіткнення. Ворог атакує на 6 напрямках

Широкомасштабна збройна агресія Російської Федерації проти України триває вже 749-й день. Звіт про події за останню добу надійшов від Генерального штабу ЗСУ.

Протягом минулої доби відбулося 91 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 84 авіаційних удари, здійснивши 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На жаль, російські терористичні атаки призвели до жертв серед цивільного населення.

Авіаційні удари були нанесені на населені пункти Солдатське, Крамчанка, Попівка, Лугівка, Велика Писарівка (Сумська область), Муравське, Бологівка, Одноробівка, Козача Лопань, Куп'янськ, Ківшарівка (Харківська область), а також на інші населені пункти Луганської, Донецької, Запорізької та інших областей.

Понад 110 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей опинилися під артилерійським обстрілом.

На різних напрямках фронту ситуація залишається напруженою. Наші захисники відбили атаки противника на багатьох напрямках, наносячи значні втрати.

Зазначимо, що на Оріхівському напрямку ворог 12 разів атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського (Донецька область) та інших населених пунктах Запорізької області.

Противник продовжує свої спроби прорвати оборону, але наші воїни залишаються міцними й відбивають атаки ворог.