500 газових котлів придбали клієнти у «Вінницягазу» від початку року

Новини Вінниці / 500 газових котлів придбали клієнти у «Вінницягазу» від початку року

За чотири місяці поточного року споживачі газу Вінниччини придбали у «Вінницягазу» майже 500 сучасних газових котлів. З них 230 – для приватних будинків і квартир та майже 270 придбали забудовники для нових об’єктів.

Про це повідомляє АТ «Вінницягаз».

«Вінницягаз» разом зі 104.ua пропонує широкий вибір газових приладів. Газові котли, водонагрівачі, конвектори, плити, інші супутні товари. Від провідних світових та вітчизняних виробників. Сучасні та надійні. На будь-який смак та потребу споживача.

Більше того! Нові котли енергоощадні, дозволяють економити на споживанні газу до 40%, адже мають високі ККД, тепловіддачу і клас продуктивності», - йдеться у повідомленні.

Підібрати та придбати прилад за індивідуальними потребами саме для вашої оселі можна в клієнтських просторах 104.ua.

Персональні менеджери нададуть фахові консультації та допомогу кожному клієнту. Одночасно із придбанням приладу можна замовити комплексну послугу його встановлення та подальшого сервісного обслуговування.

«Одночасно ви отримуєте офіційну реєстрацію нового обладнання. За потреби наші фахівці демонтують старі прилади та встановлять нові. Будьте уважні!

Не довіряйте встановлення та заміну газового обладнання випадковим «майстрам». Це може призвести до небажаних і навіть трагічних наслідків!

Подбайте про свій комфорт та безпеку.

Підготуйтеся до опалювального сезону вже зараз», - додають у «Вінницягазі».

Заходьте до найближчого 104.ua Клієнтського простору!

Графік роботи та адреси центрів тут: https://bit.ly/3wNhOEH

admin

11 травня, 2023