20 грудня у Вінниці «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів». Почуємо Денніса Аду та інших крутих джазменів

Новини Вінниці / 20 грудня у Вінниці «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів». Почуємо Денніса Аду та інших крутих джазменів

Зимові свята у Вінницю прийдуть із джазом! У понеділок, 20 грудня, о 20.00 у театрі імені Садовського вінничан чекає незабутній концерт «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів»!

Це буде незабутня подорож по Америці 50-60-х років!

Тільки уявіть: напівтемна зала, таємнича тиша, світло від рампи відблискує на відполірованому контрабасі. Ви заплющуєте очі… і чуєте «Jingle bells»!

Легендарні композиції, перевірені часом, і всі улюблені хіти Френка Сінатри: «Let it snow!», «Fly me to the moon», «My way», «Strangers in the Night», «New York, New York», «I’ve Got You Under My Skin», «That's Life»  та багато інших – занурять глядачів у атмосферу американського вищого світу середини XX століття.

Організатори гарантують: після цього концерту у вас одразу з’явиться новорічний настрій!

- Культові пісні, святковий настрій, іскристий гумор, цікаві історії і факти з життя Френка Сінатри - цей музичний захід безсумнівно буде незабутнім! Беріть із собою друзів та близьких: 20 грудня о 20.00 у театрі імені Садовського ритми різдвяних хітів запалять усіх!

Головними героями концерту стануть одні з найкращих джазових музикантів України – знамениті віртуози, у творчому арсеналі яких безліч міжнародних нагород, сотні яскравих проектів і захват публіки після кожного концерту!

«Просто реінкварнація Френка Сінатри!» - так говорять всі, хто чув голос Павла Ільницького – одного з найвідоміших співаків Львова, чий оксамитовий тембр просто вражаюче нагадує легендарного Френка.

Великобританія, Німеччина, Україна – свій вроджений дар Павло Ільницький відточував у престижних освітніх закладах, навчався у Neville's Cross Primary School, Nelson Mandela State International School і Львівському національному університеті ім. І. Франка.

Екстерном закінчив музичну школу по класу гітари, флейти та фортепіано і брав участь у багатьох музичних фестивалях у Болгарії, Іспанії, Польщі й Україні.

Як співак Павло Ільницький співпрацює з відомими музичними колективами, зокрема, є солістом оркестрів «LeoBand» та «Big Silesian Band» (Катовіце, Польща), фронтменом проекту «Paulman» і VESOLOVSKY PROJECT.

Також Павло Ільницький успішно працює як актор і театрознавець у Львівському академічному театрі імені Леся Курбаса, адже завжди відкритий до пошуку свого мистецького «я» через різні творчі форми та жанри.

Окремим сюрпризом для усіх глядачів концерту стане зустріч з Деннісом Аду - одним із найяскравіших джаз-лідерів країни і найвідомішим джазовим трубачем України.

Історія успіху Денніса Аду схожа на пригодницький роман, після прочитання якого вас ще довго переслідуватиме спрага насолоди життям. Те ж саме відбувається і коли слухаєш його музику та гру!

Денніс Аду народився у Гані (Африка), а коли йому було 2 роки, родина переїхала в Україну. Оскільки мати була вимушена постійно працювати, а батько залишився у Африці, Денніс Аду зростав у інтернаті, де і почав відвідувати гурток духових інструментів. І не просто відвідувати, а у буквальному сенсі жити музикою!

З 9 років він грав у джазових оркестрах під керівництвом авторитетних диригентів. Знамениті фестивалі України, Франції та Австрії, майстер-класи всесвітньовідомого американського трубача Джона Феддіса, вступ на джазовий факультет столичного інституту імені Глієра – кар’єра Денніса Аду розвивалася шаленими темпами.

Ще коли вчився на останньому курсі вишу, Денніс Аду став викладачем Київського інституту ім. Глієра. Нині він очолює джазовий оркестр, має власний квартет і квінтет, грає із зірками українського шоу-бізу, зокрема, брав участь у проектах Івана Дорна, «Океану Ельзи», Злати Огнєвіч, та багато співпрацює із всесвітньовідомими джазменами: Ku-Umba Frank Lacy, Gregory Porter, Curtis Fuller, Jim Rotondi, Roy and Ofer Assaf, Steve Slagle, Javon Jackson, Larry Willis, Quincy Davis, Dana Hall, Wayne Escoffery Jimmy Bosch, Seamus Blake.

Запальними ритмами на концерті у Вінниці дивуватиме відомий український барабанщик, композитор і викладач Олег Марков.

Після здобуття освіти в Україні, він декілька років жив у Австрії, де зробив багато записів та виграв безліч різноманітних конкурсів. У місті Грац Олег Марков навчався в одному з найкращих джазових університетів Європи. Відточував майстерність відчуття і гри різних стилів джазової музики, виступаючи з Renato Chiccos Masters Ensemble, Guenter Bruecks Latin Ensamble, Robert Bargad, Сценічним оркестром із Sigi Feigl та KUG Big Band з Ed Neumeister, Michael Abene і Ed Partyka. Наразі Олег Марков працює викладачем по класу ударних і ритму у Київській муніципальній академії музики ім. Р.М. Глієра та продовжує багато гастролювати по всьому світу, граючи з такими відомими музикантами, як Curtis Fuller, Frank Lacy, James Spaulding, Larry Willis, Gregory Porter, Alex Sipiagin, Essiet Essiet, Don Friedman, Stjepko Gut, Jim Rotondi, Dena De Rose, Robert Bargad, Don Menza, Luis Bonilla, Kevin Mahogany, Bobby Shew та інші. 

«Чаклувати» за контрабасом на концерті у Вінниці буде відомий український джазовий контрабасист Микола Кістеньов.

Після закінчення Київської консерваторії ім. Чайковського він певний час жив та навчався у Сербії, де працював з найвідомішими музикантами країни. Нині живе у Києві і грає з багатьма відомими виконавцями, зокрема, з Pianoбой, Urban Gypsy, Karl Frierson (De Phazz).

За клавішними вінничани побачать одного з найбільш різнопланових піаністів України Олександра Малишева. За свою кар’єру артист встиг пограти як з лідируючими поп–виконавцями країни і найближчого зарубіжжя, так і з кращими вітчизняними, і не тільки, джазменами. Останнім часом співпрацює з Денніс Аду, BITLO, Impressions, Nymph, IONI sound, є регулярним учасником Jazz Kolo, а також дає сольні концерти.

Приходьте у понеділок, 20 грудня, о 20.00 у театр імені Садовського на концерт «Frank Sinatra. Вечір різдвяних хітів» насолодитися улюбленими хітами, послухати бездоганну гру кращих джазменів України, відволіктись від щоденних турбот і сповна відчути, що свята наближаються!

Квитки на концерт коштують від 240 гривень.

Придбати квитки можна на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

А також у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», «Універмазі», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх), тур-клубі «Бідняжка» і Вінницькій філармонії.

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

admin

17 грудня, 2021