15 комп‘ютерів для 4 кафедр – ВНТУ отримав сучасну обчислювальну техніку

Новини Вінниці / 15 комп‘ютерів для 4 кафедр – ВНТУ отримав сучасну обчислювальну техніку

Вінницькому національному технічному університету подарували комп’ютери. В навчальному закладі, який знаходиться у місті Вінниця, розподілити 15 комп‘ютерів між 4 кафедрами  - обчислювальної техніки, програмного забезпечення, захисту інформації та вищої математики.

Вінницькому національному технічному університету подарували комп’ютери. В навчальному закладі розподілити 15 комп‘ютерів між 4 кафедрами  - обчислювальної техніки, програмного забезпечення, захисту інформації та вищої математики.

Про це повідомляє пресслужба навчального закладу.

«У рамках угоди про співпрацю напередодні Нового року фірма ONSEO передала ФІТКІ 15 сучасних комп’ютерів. Передача техніки стала можливою в результаті спільних зусиль технічного директора ONSEO Олександра Томашпільського та декана ФІТКІ, професора Олексія Азарова. Ця обчислювальна техніка призначена для облаштування й оновлення лабораторій факультету», - зазначено в інформації.

На кафедрі обчислювальної техніки, яка безпосередньо отримала комп’ютери, планують використати їх для поповнення своєї навчальної лабораторії та нових лабораторій кафедр програмного забезпечення, захисту інформації та вищої математики.

Марина Карабай

31 грудня, 2019