«1 січня ми покажемо вам таке, Вінниця, що ніхто ще не бачив!» Екс-«Вар’яти» везуть «Те Саме Шоу»

Новини Вінниці / «1 січня ми покажемо вам таке, Вінниця, що ніхто ще не бачив!» Екс-«Вар’яти» везуть «Те Саме Шоу»

Йти у Новий рік треба із посмішкою!

1 січня о 20.00 у Будинку офіцерів улюблені «вар’яти» здивують Вінницю своїм «Те Саме Шоу», крутими новими жартами і найсвятковішим концертом!

Владзьо, Володимир Жогло, Валентин Сергійчук, Віталій Тильний, Сергій Полупан – наші улюбленці приготували багато нових родзинок, які вінничани точно оцінять!

- Прогноз погоди на 1 січня 2022 року: на півночі, заході, сході і на півдні буде зимова погода. І тільки у Вінниці…БУДЕ РАДІСНО ТА ВЕСЕЛО! А чому? Тому що «Те Саме Шоу» традиційно приїжджає 1 січня до Вінниці! Буде абсолютно нова програма! Приходьте до нас! Чекаємо вас, Вінниця, - запрошують улюблені артисти у відеозапрошенні, яке записали спеціально для вінничан.

«Те Саме Шоу» – це ті самі дві години сміху, до яких всі звикли.

Це та сама добра комедія, у якій кожен впізнає себе.

Це та сама атмосфера і драйв, тільки по-новому і зі свіжим подихом на повні груди.

- «Те Саме Шоу» – це саме те шоу, яке потрібне всім, хто любить справжній український гумор! І ми продовжуємо робити те, що найкраще вміємо – жартувати українською там, де вона звучить! Там, де нас чекають! – говорять актори. - Чекаємо на концерті кожного. І обіцяємо, що ви захочете до нас повернутися!

У суботу на новорічному концерті у Вінниці разом зі свіжими жартами й іскрометними мініатюрами глядачі почують фірмовий монолог від Владзьо, багато веселих пісень і нових родзинок.

- Масштаби позитиву, посмішок і щастя, які всі отримають на концерті, будуть рекордними! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

Кажуть: як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш!

Тож приходьте 1 січня о 20.00 у Будинок офіцерів всією родиною на концерт «Те Саме Шоу» - і заряд позитиву, радості та щастя матимете на весь 2022 рік!

Квитки на концерт коштують від 250 гривень.

Встигніть придбати собі і рідним на подарунки на сайтах https://afisha.vn.ua і http://bilet.vn.ua.

Зверніть увагу: саме на цих сайтах ви можете замовити офіційні квитки за кошти програми «єПідтримка», які отримують всі, хто вакцинувався.

Також квитки можна придбати у всіх касах «Афіша Вінниці»: у «Магігранді», Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, «Універмазі», креативному просторі «Артинов», рок-магазині «Мобі Дік» («МК Центр», 3й поверх), магазинах «Rock-n-Roll» (ТРЦ «Квартал», 2й поверх) і «Aladdin» (ТЦ «Plaza Park», навпроти «Сільпо» і ТЦ «Barbara», навпроти «ГРОШ»), «CHERDAK» (ТЦ «SkyPark», 8й поверх) і тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101-00-63, (093)101-00-63.

admin

28 грудня, 2021