Зупинки громадського транспорту стають небезпечними: у Вінниці перехожі затримали вуличного грабіжника-«переселенця»

Новини Вінниці / Зупинки громадського транспорту стають небезпечними: у Вінниці перехожі затримали вуличного грабіжника-«переселенця»

Вінничани затримали 28-річного жителя Донеччини, який на зупинці громадського транспорту вирвав з рук перехожого гаманець, але зникнути з ним не зміг. Спроба виявилася невдалою, адже 59-річний постраждалий вінничанин разом з іншими свідками «зупинили» зловмисника.

Вінничани затримали 28-річного жителя Донеччини, який на зупинці громадського транспорту вирвав з рук перехожого гаманець, але зникнути з ним не зміг. Спроба виявилася невдалою, адже 59-річний постраждалий вінничанин  разом з іншими свідками «зупинили» зловмисника.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 15 години 5 грудня на лінію 102 надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що біля зупинки громадського транспорту затримано грабіжника.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що зловмисник вирвав з рук вінничанина гаманець з 2 тисячами гривень. Сам постраждалий з небайдужими перехожими і затримав грабіжника, якого потім передали поліції.

Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.186 КК України (грабіж), що передбачає до 4 років ув’язнення. У Вінницькому відділі тепер перевіряють затриманого – переселенця з Донецької області – на причетність до аналогічних злочинів.

Макс Мельник

6 грудня, 2019