Зухвалий розбій у Вінниці: в квартирі злочинцями смертельно поранено власника

Новини Вінниці / Зухвалий розбій у Вінниці: в квартирі злочинцями смертельно поранено власника

З ранку 18 серпня в багатоповерхівці, що на вул. Стельмаха, двоє злочинців у масках напали на власників квартири, коли вони вийшли на сходову клітину. Заштовхавши людей в житло, один з нападників вистрелив у хазяїна та забрав сумку з грошима. Поранення мало фатальні наслідки. В поліції розшукують злочинців.

З ранку18 серпня в багатоповерхівці, що на вул. Стельмаха, двоє злочинців у масках напали на власників квартири, коли вони вийшли на сходову клітину. Заштовхавши людей в житло, один з нападників вистрелив у хазяїна та забрав сумку з грошима. Поранення мало фатальні наслідки. В поліції розшукують злочинців.

За неофіційною інформацією, об’єкт нападу займався обміном валюти, але у той день він при собі мав відносно невелику суму – до 10 тисяч гривень. Як пояснили у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 11 години 46-річний чоловік разом з 62-річною матір’ю виходили з квартири. У цей момент на них напали. Стріляли у власника з вогнепальної зброї вже в оселі. Коли злочинці з грошима залишили квартиру, пораненому мати визвала швидку. По дорозі до лікарні він помер.

Кримінальне провадження нині відкрито за ч. 4 ст. 187 КК України (Розбій, спрямований на заволодіння майном у великих чи особливо великих розмірах, або вчинений організованою групою, або поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень), що карається позбавленням волі на строк від 8 до 15 років.

Наразі вінницькі оперативники розшукують злочинців.   

Олег Верлан

20 серпня, 2018