ЗСУ уразили ворожий ЗРК Бук-М1 та радіолокаційний комплекс контрбатарейної боротьби «Зоопарк»

Новини Вінниці / ЗСУ уразили ворожий ЗРК Бук-М1 та радіолокаційний комплекс контрбатарейної боротьби «Зоопарк»

748-а доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України, була відзначена активними бойовими діями на фронті.

Генеральний штаб ЗСУ надав інформацію про минулу добу, яка була сповнена зіткнень та нападів ворожих сил. Протягом цієї доби, ЗСУ відбили 8 ракетних та 114 авіаційних ударів ворога. Здійснено 107 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах, що призвело до непоправних втрат серед цивільного населення.

За минулу добу авіаційні удари отримали населені пункти в різних областях, таких як Чернігівська, Харківська, Луганська, Донецька, Запорізька та інші. Бойовики здійснювали артилерійський обстріл понад 145 населених пунктів, що створило небезпеку для мирного населення на значній території України.

Особливою подією цієї доби стали удари по ворожому ЗРК Бук-М1 та радіолокаційному комплексу контрбатарейної боротьби «Зоопарк». Ці дії були важливим етапом в стратегії відбору нашої оборони та демонстрації неперевершеності наших сил перед ворогом.