Зниклу неповнолітню подолянку, мама якої поїхала на заробітки, знайшли

Новини Вінниці / Зниклу неповнолітню подолянку, мама якої поїхала на заробітки, знайшли

Нещодавно несподівано зникла неповнолітня мешканка Ямполя. Пішла на прогулянку й не повернулася. Про це поліцію повідомила її тітка. На щастя, дівчину знайшли живою й здоровою.

Минулого вівторка, 30 жовтня, несподівано зникла неповнолітня мешканка Ямполя. Пішла на прогулянку й не повернулася. Про це поліцію повідомила її тітка.

З'ясувалося, що ця 15-річна дівчина не вперше «зникає», залишаючи свою домівку без попередження. Її мама знаходиться на заробітках, батько ж часто заглядає у чарку. Сподіваючись, що дівчина повернеться, її тітка чекала добу. Позавчора ж пішла у поліцію.

Зниклу подолянку почали скрізь шукати. Знайшли ж її за якийсь час в одному з сіл Ямпільського району. Й перебувала вона не на вулиці, а за «святковим» столом: зі своїми приятелями, старшими за неї, вживала алкогольні напої. Завадили ж продовженню цього застілля працівники  ювенальної превенції. 

Дівчину повернули додому, вкотре провівши з нею виховну бесіду. А її батьку, певно, доведеться сплатити штраф. Понесуть покарання й її приятелі, з якими вона щось «святкувала». 

«Її старших друзів притягнуто до адміністративної відповідальності за доведення неповнолітньої до стану сп’яніння, а на її батька складуть адміністративний протокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей, за що передбачений штраф в розмірі 850 гривень», – зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, наприкінці вересня у Вінниці шукали п'ятнадцятирічну школярку, яка багато разів тікала з дому.

 


 

Юрій Ярмощук

2 листопада, 2018