Зниклого вінницького підлітка знайшли на території міського ринку

Новини Вінниці / Зниклого вінницького підлітка знайшли на території міського ринку

Минулими днями 15-річний вінничанин та 17-річна дівчина з Тростянця своїми необдуманими вчинками додали роботи правоохоронцям та змусили похвилюватися своїх рідних. Хлопчина втік з дому у суботу вранці, знайшли ж його за добу на території Привокзального ринку.

Минулими днями 15-річний вінничанин та 17-річна дівчина з Тростянця своїми необдуманими вчинками додали роботи правоохоронцям та змусили похвилюватися своїх рідних. Хлопчина втік з дому у суботу вранці, знайшли ж його за добу на території Привокзального ринку. Вчинити «побіг» його спонукало те, що батько не відпустив його з друзями на розважальні заходи, що проводилися у Вінниці з нагоди Дня Європи. З хлопцем все гаразд. Переночував він, як повідомила поліція, у нежилій будівлі.

А юна мешканка Тростянця з дому не тікала. У минулий четвер вона пішла на дискотеку, однак не повернулася – ні ввечері, ні наступного ранку. Її стурбована мама звернулася по допомогу до правоохоронців. Знайшли її швидко: з'ясувалося, після танців дівчина пішла ночувати до подруги, не попередивши про це рідних.
 

Юрій Ярмощук

21 травня, 2018