«Знімаю порчу»: спритниця видурила у вінничанки мільйони гривень та золоті прикраси

Новини Вінниці / «Знімаю порчу»: спритниця видурила у вінничанки мільйони гривень та золоті прикраси

«Зняття порчі» обійшлося 38-річній вінничанці у величезну суму. 51-річна спритниця з Кіровоградської області у листопаді минулого року видурила в неї кошти і золоті прикраси – на 5 мільйонів гривень! Досудове розслідування цієї справи завершено. Незабаром підозрювану у масштабному шахрайстві судитимуть. Їй загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі. «За результатами досудового розслідування Вінницькою місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до Вінницького міського суду обвинувальний акт за обвинуваченням уродженки Кіровоградської області, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України», – повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

«Зняття порчі» обійшлося 38-річній вінничанці у величезну суму. 51-річна спритниця з Кіровоградської області у листопаді минулого року видурила в неї кошти і золоті прикраси – на 5 мільйонів гривень!

Досудове розслідування цієї справи завершено. Незабаром підозрювану у масштабному шахрайстві судитимуть. Їй загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі. 

«За результатами досудового розслідування Вінницькою місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до Вінницького міського суду обвинувальний акт за обвинуваченням уродженки Кіровоградської області, у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 190 КК України», – повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.
 

Юрій Ярмощук

4 березня, 2019