Зірковий співак з Вінниччини вдруге одружився (ФОТО)

Новини Вінниці / Зірковий співак з Вінниччини вдруге одружився (ФОТО)

Уродженець Вінниччини, відомий співак і композитор Павло Зібров вдруге одружився. На знак 25-річчя з дня весілля він зі своєю дружиною Мариною вирішив повторно влаштувати свято.

Уродженець Вінниччини, відомий співак і композитор Павло Зібров вдруге одружився. На знак 25-річчя з дня весілля він зі своєю дружиною Мариною вирішив повторно влаштувати свято.

Також «друге весілля» співпало зі 60-річчям жінки. Зібров з'явився на святі в білому костюмі, а його дружина у весільній сукні без фати, з букетом нареченої в руках. Фото і відео з церемонії співак опублікував на своїй сторінці в Instagram.

«Цей день ми провели, як в казці. Все було, як в перший раз: перший танець, перший поцілунок, вперше ми обмінялися обручками і почули заповітне "так". Ми дякуємо всім дорогим гостям, хто розділив цей вечір з нами і особливо подякувати ми з Мариною хочемо нашій донечці за те, що вона так майстерно провела нашу церемонію та й взагалі, що запропонувала і допомогла втілити це дійство в життя», — написав Зібров.

Зазначимо, що Марина — друга дружина Павла Зіброва. Його перша дружина Тетяна пішла від нього до свого студента, коли співаку було 27 років. У Павла і Марини є 22-річна донька Діана і син Олександр, який народився у 1982 році, від першого шлюбу Марини. Раніше співак хваливвся бурхливим інтимним життям і зізнався, що недавно вони з дружиною навіть закупилися в секс-шопі. Нагадаємо, 62-річний П. Зібров народився у селі Червоне Вінницької області.

Олеся Рудницька

27 серпня, 2019