Зіркове вінницьке подружжя Узелкових розлучається. Марина пояснила причини, а Слава каже про кохання

Новини Вінниці / Зіркове вінницьке подружжя Узелкових розлучається. Марина пояснила причини, а Слава каже про кохання

Вінничани Марина і Вячеслав Узелкови, які є тренерами реаліті-шоу "Зважені і щасливі" на СТБ, вирішили розлучитися після 22 років спільного життя і 19 років у шлюбі. Зізналася у цьому 28 грудня саме Марина. Втім, що стало причиною розриву «зіркових» вінничан, вона пояснила доволі загадково. Нібито виною є напружені відносини.

Вінничани Марина і В'ячеслав Узелкови, які є тренерами реаліті-шоу "Зважені і щасливі" на СТБ, вирішили розлучитися після 22 років спільного життя і 19 років у шлюбі. Зізналася у цьому 28 грудня саме Марина. Втім, що стало причиною розриву «зіркових» вінничан, вона пояснила доволі загадково. Нібито виною є напружені відносини.

Донедавна Узелкових вважали однієї з найміцніших пар українського шоу-бізнесу. Втім, за словами жінки, останній рік був дуже складним, і не все у їхньому житті було так гладко. Про це Марина написала на своїй сторінці в Instagram.

Вінничанка опублікувала спільну світлину зі своїм чоловіком, під якою відверто зізналася про їхнє розставання.

«Зараз, коли я пишу ці рядки, у мене тремтять руки. Я дуже переживаю за наших діток, за батьків, рідних, близьких і за тих, хто дуже вірив в нашу пару, сім'ю і любов. Повірте, я кажу щиро, все це було! Тому що прожити 22 роки, як сім'я, неможливо без любові. У ній з'явилися наші прекрасні, неймовірні діти, Роберт і Олівія. І мені зараз дуже важко про це говорити, але зі Славою ми офіційно вже не пара», – прокоментувала фото Марина.

Також вона додала, що вони залишилися друзями, і попросила в шанувальників не шукати підводних каменів і винних у цій ситуації.

Від колишнього боксера, а нині шоумена В'ячеслава Узелкова чекали пояснень. Він підтвердив слова Марини про розлучення і додав, що завжди кохатиме її.

"Багато людей чекають на мою відповідь на пост Марини. Я нічого не збираюсь пояснювати. Скажу всім і останній раз. Я кохав, кохаю і буду кохати Марину. Я поважав, поважаю і буду поважати Марину. P.S. Моє серце зайняте на все життя. І в ньому живе одна жінка – це моя Марина!!! Кохання неможливо вбити"
– написав В'ячеслав.

Судячи з постів в instagram у Марини є доволі амбітні плани на майбутнє, які пов’язані з роботою.

«Цей рік змусив на багато поглянути інакше. Ще більше цінувати свою сім'ю, батьків. Діти – це  благословенний скарб. Кожна жінка знає цей стан, коли здається, що немає сил навіть зітхнути. Але встає, обтрушується і рухається далі. Я не виняток. Попереду багато роботи і завдань, які я не маю права не виконати. У наступному році тільки нові звершення. І вони обов'язково будуть, я обіцяю! Всі ми на старті Нового року. Всі в передчутті дива. Мені теж, попри все, дуже хочеться вірити в них. Моя віра передається Олівії і Роберту», – підсумувала Марина.

Нагадаємо, Марина і В'ячеслав одружилися в 1999 році. У шлюбі в них з'явилося двоє дітей. На даний час вони виховують 7-річного Роберта і 4-річну Олівію. Нагадаємо, В. Узелков є найвідомішим боксером Вінниці. Він отримав титули чемпіона Європи EBU-EE, Інтерконтинентального чемпіона по версіям WBA, WBO і IBO. Потім пішов працювати на телебачення. З 2013-го – на СТБ. Разом з Мариною він працює на СТБ тренером у проектах «Зважені та щасливі» вже трьох сезонів.

Олеся Рудницька

30 грудня, 2018