Зіркова кандидатка у депутати по вінницькому округу вдруге обвінчалася (ФОТО)

Новини Вінниці / Зіркова кандидатка у депутати по вінницькому округу вдруге обвінчалася (ФОТО)

Колишня кандидатка у депутати від «Батьківщини» по 11 округу у Вінниці Анастасія Приходько виклала у соцмережі світлини з весілля. Вінчання співачки проходило у одному зі столичних храмів.

Колишня кандидатка у депутати від «Батьківщини» по 11 округу у Вінниці Анастасія Приходько виклала у соцмережі світлини з весілля. Вінчання співачки проходило в одному зі столичних храмів.  

Розповідаючи про радісну подію у Facebook, Настя написала: «Ми це зробили!», А в Instagram, що «щаслива, як ніколи»... Зірка вінчалася з Олександром, батьком своєї другої дитини. Подробиці про особу чоловіка співачки поки невідомі. Анастасія взагалі не любить виставляти на показ особисте життя.

Відомо, що у Приходько є старша дочка Нана, яку вона народила у шлюбі з абхазьким бізнесменаом Нуріком Кухілавою. Із ним зірка також вінчалася в церкві. У 2013 році співачка розписалася з Олександром, а у 2015-му народила сина Гордія. Можливо, зараз пара вирішила зміцнити свій союз у церкві.

Вінничанам Приходько запам’яталася тим, що нещодавно брала участь у парламентських виборах. Хоча, як кандидатка у депутати від «Батьківщини» по 11 мажоритарному округу в Вінниці, вона набрала вкрай мало голосів, проте без епатажу не обійшлося. Під час «передвиборного» концерту в парку Дружби народів один з шанувальників вибіг на сцену. Він схопив співачку за ноги і поклав на підлогу. Після цього політикиня заявила у поліцію про напад.

Новини Вінниці / Зіркова кандидатка у депутати по вінницькому округу вдруге обвінчалася (ФОТО)Новини Вінниці / Зіркова кандидатка у депутати по вінницькому округу вдруге обвінчалася (ФОТО)Новини Вінниці / Зіркова кандидатка у депутати по вінницькому округу вдруге обвінчалася (ФОТО)Новини Вінниці / Зіркова кандидатка у депутати по вінницькому округу вдруге обвінчалася (ФОТО)
Макс Мельник

9 вересня, 2019