З'ясувати причини жахливої ДТП біля Вінниці допоможуть експерти

Новини Вінниці / З'ясувати причини жахливої ДТП біля Вінниці допоможуть експерти

Чому ввечері минулої суботи поблизу повороту на село Щітки легковик «Volkswagen Caddy» раптово злетів з автошляху й врізався у дерево? Чи сталося це з вини загиблого 32-річного водія, чи у автомобіля відмовили гальма? Це стане відомо лише після завершення низки експертиз, які призначили слідчі поліції Вінниччини у рамках розслідування цієї фатальної пригоди.

Чому  ввечері минулої суботи поблизу повороту на село Щітки легковик «Volkswagen Caddy» раптово злетів з автошляху й врізався у дерево? Чи сталося це з вини загиблого 32-річного водія, чи у автомобіля відмовили гальма?.. Це стане відомо лише після завершення низки експертиз, які призначили слідчі поліції Вінниччини у рамках розслідування цієї фатальної пригоди.

Нагадаємо, що ця аварія сталася 22 січня близько 21:00 на автошляху Стрій – Кропивницький – Знам’янка. Внаслідок зіткнення з деревом на місці загинув водій легковика, мешканець Вінниці, а 35-річний пасажир, що є жителем Літина, опинився у лікарні. Медики діагностували в нього переломи ключиці та ребер, травму голови.

За фактом ДТП порушено кримінальне провадження, розслідування триває.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Юрій Ярмощук

23 січня, 2018