Жмеринська райрада звернулася до президента з підтримкою угоди України і МВФ

Новини Вінниці / Жмеринська райрада звернулася до президента з підтримкою угоди України і МВФ

Вперше в історії районних рад Вінниччини, принаймні так запевняють у Жмеринці, районна рада проголосувала за звернення до президента П. Порошенка, спікера ВР А. Парубія і прем’єра В. Гройсмана аби заявити про підтримку укладеної з МВФ угоди. Вона передбачає отримання чергової фінансової допомоги фонду та пов’язана з необхідністю перекредитуватися до виплат боргів минулих років у 2019-20 роках.

Вперше в історії районних рад Вінниччини, принаймні так запевняють експерти, районна рада проголосувала за звернення до президента П.Порошенка, спікера ВР А. Парубія і прем’єра В. Гройсмана аби заявити про підтримку укладеної з МВФ угоди. Вона передбачає отримання чергової фінансової допомоги фонду та пов’язана з необхідністю перекредитуватися до виплат боргів минулих років у 2019-20 роках.

Зазначимо, деякі політичні сили будують агітаційну кампанію на критиці угоди з МВФ, через яку вимушено були підвищені тарифи на газ для населення. Опозиціонери змагаються у обіцянках знизити ціну. Депутати Жмеринської райради висловили свою позицію. Звісно, до наслідків вона не призведе. Але це позиція, яка вказує на прагматизм депутатського корпусу.

Макс Мельник

6 грудня, 2018