Жінка з Вінниччини регулярно постачала до Хмельницького СІЗО дріжджі та карти (ФОТО)

Новини Вінниці / Жінка з Вінниччини регулярно постачала до Хмельницького СІЗО дріжджі та карти (ФОТО)

На Вінниччині співробітниками держустанови "Хмельницький слідчий ізолятор" було знайдено та вилучено заборонені предмети з посилки одному з ув’язаних. Відомо, що передала заборонені предмети жителька Вінницької області після не одноразового попередження слідчими про наслідки. Матеріали справи готують до суду.

Співробітниками держустанови "Хмельницький слідчий ізолятор" було знайдено та вилучено заборонені предмети з посилки одному з ув’язаних. Відомо, що передавала заборонені предмети жителька Вінницької області після неодноразового попередження слідчими про наслідки. Матеріали справи готують до суду.

За інформацією прес-служби відомства, співробітники держустанови "Хмельницький слідчий ізолятор" в черговий раз попередили спробу потрапляння до зони, яку охороняють, заборонених предметів.

Під час догляду вмісту посилки, що надійшла від жительки Вінницької області на ім’я ув’язненого, слідчі виявили та вилучили сухі дріжджі вагою близько 400 грам та 3 колоди гральних карт заводського виробництва, які були заховані в середині жиру та варення.

За фактом співробітниками установи проводиться робота щодо оформлення та подальшого направлення до суду матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП - незаконна передача заборонених предметів особам, яких тримають у слідчих ізоляторах, установах виконання покарань, відповідальність за яке передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу до 25неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Ірина Заіковата

7 жовтня, 2019