Жахлива ДТП на Вінниччині: загинуло четверо людей (ФОТО)

Новини Вінниці / Жахлива ДТП на Вінниччині: загинуло четверо людей (ФОТО)

У селі Жежелів Козятинського району 5 травня близько 5 години на трасі М-21 Житомир-Могилів-Подільський зіткнулися два легковики – Mazda і Fiat Doblo. Внаслідок ДТП загинуло четверо людей, ще двоє госпіталізовані. За попередніми даними, перша з автівок виїхала на зустрічну смугу.

У селі Жежелів Козятинського району 5 травня близько 5 години на трасі М-21 Житомир-Могилів-Подільський зіткнулися два легковики – Mazda і Fiat Doblo. Внаслідок ДТП загинуло четверо людей, ще двоє госпіталізовані. За попередніми даними, перша з автівок виїхала на зустрічну смугу.

Зазначимо, що траса М-21 у межах Жежеліва має лише дві смуги руху. Будь-які «маневри» водіїв призводять до трагедій.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, попередні слідчі дії дозволили з’ясувати, що, рухаючись у бік Вінниці, автомобіль Mazda виїхав на смугу зустрічного руху, що й призвело до лобового зіткнення з іншою іномаркою.

В результаті аварії загинули дві пасажирки «Мазди» 43 і 21 років, мешканки Київської області, а також літні чоловік і жінка – 75-и і 74 років, які перебували у салоні «Фіату», мешканці Гайсину.  

До Козятинської рай лікарні доставлено 29-річного жителя Київщини, який кермував «Маздою», та 42-річну гайсинчанку-водійку «Фіату». Вони знаходяться у важкому стані.

Кримінальне провадження відкрито за ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху), що передбачає до 10 років ув’язнення.

У поліції зазначають, що можливо, ці страшні кадри потрощених автівок стануть застереженням для водіїв, які нехтують Правилами дорожнього руху.

Макс Мельник

5 травня, 2019