Жахлива ДТП на Вінниччині: ВАЗ врізався у бетонний відбійник мосту, троє людей загинули, одна з пасажирок - у реанімації (ФОТО)

Новини Вінниці / Жахлива ДТП на Вінниччині: ВАЗ врізався у бетонний відбійник мосту, троє людей загинули, одна з пасажирок - у реанімації (ФОТО)

Стали відомі подробиці жахливої аварія у Козятинському районі. Учора, як встановила поліція, о 14:20 автомобіль ВАЗ врізався у бетонний відбійник опори залізничного мосту, що на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.

Стали відомі подробиці жахливої аварія у Козятинському районі. Учора о 14:20 автомобіль ВАЗ врізався у бетонний відбійник опори залізничного мосту, що на автодорозі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський.
У салоні цього авто було четверо людей, троє з яких загинули на місці – 56-річний водій, його 55-річна дружина, а також їх 56-річна односельчанка. Усі загиблі – мешканці села Бродецьке. 
Вижила лише 35-річна жінка – донька загиблого водія. Нині вона перебуває у реанімації.
Внаслідок сильного удару кузов авто сплющився. Тіла постраждалих за допомогою спеціального обладнання деблокували бійці ДСНС. 
За попередньою версією, водій не впорався за кермом, що й призвело до цієї трагедії.

«Причини аварії будуть встановлені в  ході досудового розслідування.  Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб)», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини. 

Нещодавно NaПарижі повідомляв основні причини фатальних ДТП, які трапилися цього року на Вінниччині.   


  

Юрій Ярмощук

19 листопада, 2018