Жахлива ДТП на Літинщині: одна людина загинула, чоловік, дружина й їхня донька – у лікарні

Новини Вінниці / Жахлива ДТП на Літинщині: одна людина загинула, чоловік, дружина й їхня донька – у лікарні

Сьогодні вранці на Літинщині у лобову зіткнулися Renault та Chevrolet. Водій останнього – помер на місці. У Renault їхала родина: 37-річний чоловік, який був за кермом, його 35-річна дружина та їх 18-річна донька. Усі вони отримали травми й наразі перебувають у лікарні.

Сьогодні вранці на Літинщині у лобову зіткнулися  Renault та Chevrolet. Водій останнього – загинув на місці. У  Renault їхала родина: 37-річний чоловік, який був за кермом, його 35-річна дружина та їх 18-річна донька. Усі вони отримали травми й наразі перебувають у лікарні.

Відділ комунікації обласної поліції повідомив деякі подробиці цієї жахливої ДТП. Автівки зіткнулися ніби через те, що 33-річний водій Chevrolet несподівано виїхав на зустрічну смугу. Але це лише попередня версія причини аварії.

Поліція також повідомила, що кримінальне провадження буде відкрито за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

Юрій Ярмощук

12 червня, 2018