Жахлива ДТП на Калинівщині: загинули два водія, дитина й двоє дорослих пасажирів отримали травми

Новини Вінниці / Жахлива ДТП на Калинівщині: загинули два водія, дитина й двоє дорослих пасажирів отримали травми

Стали відомі подробиці жахливої ДТП, що сталася учора неподалік села Сальник, що в Калинівському районі. Близько 3-ї години дня там зіткнулися Nissan Almera та Citroen Berlingo. Водії цих автівок, першому – 34 роки, іншому – 23, загинули на місці пригоди.

Ця страшна ДТП сталася учора неподалік села Сальник, що в Калинівському районі. Близько 3-ї години дня там зіткнулися Nissan Almera та Citroen Berlingo. Водії цих автівок, першому – 34 роки, іншому – 23, загинули на місці пригоди.
У салоні Nissan Almera знаходилися 33-річна жінка та дитина. Вони отримали травми. З місця пригоди їх забрали швидка. У лікарню потрапив й пасажир Citroen Berlingo. 

Ніби Nissan Almera на закругленій ділянці несподівано виїхав на зустрічну смугу, де за мить й сталося це страшне зіткнення. Але це попередня версія. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до загибелі кількох осіб). Триває розслідування.


 

Юрій Ярмощук

1 липня, 2018