Жахлива ДТП біля Вінниці: загинула дитина, її батьки - у лікарні

Новини Вінниці / Жахлива ДТП біля Вінниці: загинула дитина, її батьки - у лікарні

Учора ввечері на автошляху у селі Писарівка, що у Вінницькому районі, Opel Astra виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем Renault Master. У салоні першої автівки знаходилося четверо людей – 28-річний водій, його 26-річна дружина з 9-місячною донькою та 18-річна дівчина.

Учора ввечері на автошляху у селі Писарівка, що у Вінницькому районі, Opel Astra виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з автомобілем  Renault Master. У салоні першої автівки знаходилося четверо людей – 28-річний водій, його 26-річна дружина з 9-місячною донькою та 18-річна дівчина. Усі вони отримали травми. З місця ДТП їх забрала швидка. По дорозі до вінницької лікарні ШМД дитина померла.

Чому водій Opel Astra виїхав на зустрічну смугу – це та інше наразі з'ясовують слідчі поліції. Призначено низку технічних експертиз.

Як стало відомо, за кермом Renault Master був 54-річний вінничанин, водій же «опеля» є мешканцем Тульчинського району. ДТП сталася близько 21:00.

Кримінальне провадження відкрито за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Винуватцю ДТП загрожує до 8 років ув'язнення.

Юрій Ярмощук

17 травня, 2018