Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинуло

Новини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинуло

Вранці 8 лютого на околиці Вінниці мікроавтобус врізався у вантажівку. В наслідок ДТП загинуло троє людей. Ще четверо отримали травми та госпіталізовані.

Вранці 8 лютого на околиці Вінниці мікроавтобус врізався у вантажівку. В наслідок ДТП загинуло троє людей. Ще четверо отримали травми та госпіталізовані.

Аварія сталася близько 4 години на Барському шосе. За попередніми даними, водій буса не впорався з керуванням та врізався у вантажівку. Машини їхали в одному напрямку. Як повідомляють у групі «Дорожній контроль Вінниця», загалом у мікроавтобусі знаходилося 12 людей.

Частина дороги перекрита. Проводяться слідчі дії.

Фото з Facebook  

Новини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинулоНовини Вінниці / Жахлива аварія у Вінниці: троє з дванадцяти людей загинуло
Макс Мельник

8 лютого, 2019