Здолати бар’єри: вінничан запрошують на майстер-клас з жестової мови

Новини Вінниці / Здолати бар’єри: вінничан запрошують на майстер-клас з жестової мови

У Вінниці відбудеться майстер-клас з жестової мови в рамках проекту «РівноДоступність. Жити гідно всупереч долі». Заняття, яке проведе Ігор Бондаренко – голова Ради перекладачів жестової мови м.Києва, офіційний представник Всесвітньої асоціації перекладачів жестової мови (WASLI) в країнах Східної Європи та Середньої Азії. може відвідати кожен бажаючий .

У Вінниці відбудеться майстер-клас з жестової мови в рамках проекту  «РівноДоступність. Жити гідно всупереч долі». Заняття, яке проведе Ігор Бондаренко – голова Ради перекладачів жестової мови м. Києва, офіційний представник Всесвітньої асоціації перекладачів жестової мови (WASLI) в країнах Східної Європи та Середньої Азії, може відвідати кожен бажаючий.

Як зазначають у прес-службі Національної Асамблеї людей з інвалідністю України, на майстер-класі учасники дізнаються про ази вивчення жестової мови, етичні моменти спілкування з глухими людьми, переглянуть мотиваційні відеоролики та тематичну презентацію.

Організатори зазначають, що кількість учасників обмежена, тому аби потрапити на заняття необхідно попередньо зареєструватися звертайтесь за тел. +38(093)917-35-00, (066)292-14-39 або за електронною адресою: [email protected]. Реєстрація триватиме до 27 листопада, сам ж майстер-клас відбудеться 28 листопада.

Перед ним запланований круглий стіл «Доступність та універсальний дизайн», під час якого говоритимуть про нові підходи до питань інвалідності, взаємозв’язок між доступністю і забезпеченням прав людини та питання універсального дизайну.

Саша Григоровська

11 листопада, 2018