Збройні «розборки» у Вінниці: одного чоловіка вбито, ще одного поранено (ФОТО)

Новини Вінниці / Збройні «розборки» у Вінниці: одного чоловіка вбито, ще одного поранено (ФОТО)

Вбивством закінчився конфлікт, що виник у Вінниці між двома компаніями чоловіків пізно ввечері 26 травня. Чоловік з обрізу мисливської рушниці застрелив 26-річного вінничанина та поранив свого товариша. Наразі підозрюваного затримано, йому загрожує довічне ув’язнення.

Вбивством закінчився конфлікт, що виник у Вінниці між двома компаніями чоловіків пізно ввечері 26 травня. За версією слідства підозрюваний з обрізу мисливської рушниці застрелив 26-річного вінничанина та поранив свого товариша. Наразі "стрілка" затримано, йому загрожує довічне ув’язнення.

За інформацією поліції, близько 23.30 у Вінниці поблизу парку «Хімік» виник конфлікт та бійка, між двома компаніями чоловіків. Один з учасників конфлікту здійснив постріли з обрізу рушниці в бік супротивників. Від отриманого вогнепального поранення один з них загинув на місці події. Ще один учасник інциденту з травматичною ампутацією пальців руки доставлений у лікарню. Він намагався завадити озброєному товаришу вчинити злочин.

За словами начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса, протягом кількох годин зловмисник був затриманий за місцем проживання, а зброя, з якої він вчинив злочин – знайдена. Затриманим виявився 26-річний вінничанин. Під час інциденту він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п. 1 ч.2 ст.115 КК України (замах на вбивство двох осіб). За таке правопорушення передбачено максимальне покарання – довічне ув’язнення.

Зброя направлена на експертизу.  

Наразі вирішується питання про оголошення про підозру затриманому та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото ГУ Нацполіції у Вінницькій області

Новини Вінниці / Збройні «розборки» у Вінниці: одного чоловіка вбито, ще одного поранено (ФОТО)Новини Вінниці / Збройні «розборки» у Вінниці: одного чоловіка вбито, ще одного поранено (ФОТО)Новини Вінниці / Збройні «розборки» у Вінниці: одного чоловіка вбито, ще одного поранено (ФОТО)Новини Вінниці / Збройні «розборки» у Вінниці: одного чоловіка вбито, ще одного поранено (ФОТО)
Сергій Маламура

27 травня, 2019