Завтра у вінницькому муніципальному транспорті студенти їздитимуть безкоштовно

Новини Вінниці / Завтра у вінницькому муніципальному транспорті студенти їздитимуть безкоштовно

У суботу, 17 листопада, у нашій та багатьох інших країнах відзначатиметься День студента – свято, яке очікують чимало юнаків та дівчат. У Вінниці цього дня четвертий рік поспіль студенти зможуть безкоштовно користуватися тролейбусами, трамваями та муніципальними автобусами.

У суботу, 17 листопада, у нашій та багатьох інших країнах відзначатиметься День студента – свято, яке очікують чимало юнаків та дівчат. У Вінниці цього дня четвертий рік поспіль студенти зможуть безкоштовно користуватися тролейбусами, трамваями та муніципальними автобусами. Щоправда, тільки ті, хто навчається на денній формі. Кондуктору потрібно буде показати студентське посвідчення, хоча, як правило, не всі з них цього вимагають.

Нагадаємо, що подарунок у вигляді безкоштовного проїзду у Вінниці роблять на День міста, що відзначається у вересні. Крім того, у Великодню ніч можна без квитка дістатися до храмів. А на Проводи вінничан автобуси безплатно возять до міського цвинтаря, що у Луці-Мелешківській.

За безкоштовні перевезення у ці дні Вінницька транспортна компанія отримує відшкодування, кошти їй перераховують з міської скарбниці.
 

Юрій Ярмощук

16 листопада, 2018