Завтра на Хмельницькому шосе у Вінниці водіїв почне «ловити» TruCam

Новини Вінниці / Завтра на Хмельницькому шосе у Вінниці водіїв почне «ловити» TruCam

У Вінниці 20 листопада розпочнеться контроль швидкості автомобілів за допомогою пристрою TruCam. Використовуватимуть копи пристрій по Хмельницькому шосе. Це видно із карти розміщення нових «трукамів», яку оприлюднила патрульна поліція.

У Вінниці 20 листопада розпочнеться контроль швидкості автомобілів за допомогою пристрою TruCam. Використовуватимуть копи пристрій по Хмельницькому шосе. Це видно із карти розміщення нових «трукамів» та переліку нових ділянок, де їх застосовуватимуть, які оприлюднила патрульна поліція.

Крім того, на Вінниччині для контролю додають ще одну ділянку автодороги міжнародного значення М-12 на 375-405 км. Таким чином, починаючи з 20 листопада, на Вінниччині швидкість за допомогою пристроїв TruCAM контролюватиметься на п’яти ділянках автошляхів.

Загалом в Україні додаються 57 нових ділянок автодоріг, де контролюватимуть швидкість за допомогою TruCam. Також розширюють дві уже існуючих ділянки контролю. Усього на дорогах України працюватиме 115 приладів TruCAM, а вимірювання здійснюватиметься на 186 ділянках.

Сергій Маламура

19 листопада, 2019