Завершено розслідування жахливої ДТП біля Чечельника, у якій загинуло двоє людей

Новини Вінниці / Завершено розслідування жахливої ДТП біля Чечельника, у якій загинуло двоє людей

Водій легковика BMW, що 15 січня цього року врізався у дерево поблизу селища Чечельник, порушив правила дорожнього руху. Про це свідчать результати розслідування.

   Водій легковика BMW, що у січні цього року врізався у дерево поблизу селища Чечельник, порушив правила дорожнього руху. Про це свідчать результати розслідування. Нині цей 22-річний чоловік утримується під вартою, незабаром його судитимуть. 
   Нагадаємо, що у цій ДТП загинуло двоє пасажирів й кілька отримали травми. Як повідомила прес-служба прокуратури Вінницької області, «встановлено, що водій автомобіля BMW, житель Чечельницького району, рухаючись автодорогою «Чечельник – Тростянець», не вибравши безпечної швидкості руху керованого ним автомобіля, у салоні якого перебувало 4 осіб, виїхав на узбіччя, внаслідок чого втратив керування, що призвело до перекидання автомобіля з подальшим наїздом на дерево».
   Додамо, що відразу після аварії у крові цього водія виявили 1,55 проміле алкоголю. Про це тоді повідомив відділ комунікації обласної поліції.
   Йому інкримінують ч. 3 ст. 286 КК України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб. Покарання за цією статтею – від 5 до 10 років ув'язнення.