Затримано одного з підозрюваних у вбивстві чоловіка в Шаргородському районі

Новини Вінниці / Затримано одного з підозрюваних у вбивстві чоловіка в Шаргородському районі

Завдяки орієнтуванню оперативники вінницького управління карного розшуку та бійці спецпідрозділу КОРД в Києві затримали одного з трьох підозрюваних, які 15 березня у Шаргородському районі вчинили розбійний напад на сім’ю, а вбили 34-річного чоловіка, який почав переслідувати кривдників.

Завдяки орієнтуванню оперативники вінницького управління карного розшуку та бійці спецпідрозділу КОРД в Києві затримали одного з трьох підозрюваних, які 15 березня у Шаргородському районі вчинили розбійний напад на сім’ю, а вбили 34-річного чоловіка, який почав переслідувати кривдників.

Інформацію про затримання 16 березня розмістили на сайті Нацполіції, але протягом години зняли. Ймовірно, аби це не завадило у пошуках іншого підозрюваного. Але ЗМІ її вже поширили. Тому NaПарижі не вважає відомості секретними.

Відомо, що затриманий – 30-річний уродженець Вінницької області, який останнім часом мешкав у столиці. Раніше він неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, що в ніч з 14-го на 15 березня на Вінниччині розгорнувся справжній бойовик. Двоє злочинців в масках проникли в приватне домоволодіння, розташоване у Шаргородському районі. Зловмисники, погрожуючи зброєю, зв‘язали скотчем чоловіка та жінку й заволоділи грошима, після чого втекли на автомобілі Hyundai на євробляхах. Господар помешкання зміг звільнитися, та влаштував переслідування кривдників. Під час сутички зловмисники його вбили.

Макс Мельник

17 березня, 2019