Затримано другого підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка з Шаргородського району

Новини Вінниці / Затримано другого підозрюваного у вбивстві молодого чоловіка з Шаргородського району

На даний час відомо про затримання правоохоронцями двох підозрюваних у розбійному нападі та вбивстві 34-річного жителя Шаргородського району, який намагався переслідувати злочинців на власній автівці та з мисливською зброєю. У нападі на родини Вінниччині приймали участь три особи. Третього шукають…

На даний час відомо про затримання правоохоронцями двох підозрюваних у розбійному нападі та вбивстві 34-річного жителя Шаргородського району, який намагався переслідувати злочинців на власній автівці та з мисливською зброєю. У нападі на родину на Вінниччині приймали участь три особи. Третього шукають…

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП в Вінницькій області, наразі у Києві затримано - 30-річного уродженця Вінницької області, що неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності,  та його 23-річного спільника. Зловмисники останнім часом проживали у Києві.

Наразі за обгрунтованою підозрою у вчиненні розбійного нападу та умисного вбивства розшукується третій зловмисник, Варивода Степан Михайлович  21.07.1989 р.н. Прохання до громадян, які бачили цю особу або мають інформацію щодо   місця перебування розшукуваного, – повідомити в поліцію за номером (098)5996354 (заступник начальника відділу УКР ГУНП у Вінницькій області Солодун Максим Володимирович)  або 102. 

Нагадаємо, що в ніч з 14-го на 15 березня на Вінниччині розгорнувся справжній бойовик. Двоє злочинців в масках проникли в приватне домоволодіння, розташоване у Шаргородському районі. Зловмисники, погрожуючи зброєю, зв‘язали скотчем чоловіка та жінку й заволоділи грошима, після чого втекли на автомобілі Hyundai на євробляхах. Господар помешкання зміг звільнитися, та влаштував переслідування кривдників. Під час сутички зловмисники його вбили.

 

Макс Мельник

17 березня, 2019