Затримали підозрювану у «мінуванні» банку в центрі Вінниці

Новини Вінниці / Затримали підозрювану у «мінуванні» банку в центрі Вінниці

Як повідомляв NaПарижі, учора майже годину вибухотехніки та правоохоронці перевіряли приміщення банку на вулиці Оводова, але не знайшли вибухівки. Затим почали шукати невідому жінку, яка повідомила про «мінування» цієї будівлі, що розташована у центрі Вінниці. Стало відомо, що підозрювану затримали.

Як повідомляв  NaПарижі, учора майже годину вибухотехніки та правоохоронці перевіряли приміщення банку на вулиці Оводова, але не знайшли вибухівки. Затим почали шукати невідому жінку, яка повідомила про «мінування» цієї будівлі, що розташована у центрі Вінниці.

Стало відомо, що підозрювану затримали.

«Правопорушницею виявилась 38-річна вінничанка. За словами затриманої, 15 лютого між нею та працівниками банку виник конфлікт щодо фінансових зобов’язань. Не знайшовши порозуміння, жінка вирішила помститись за невирішене питання та повідомила про замінування фінансової установи на спецлінію 102», – повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини. 

Тепер їй доведеться відповідати за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Їй загрожує до 6 років ув'язнення. Звісно, доведеться й відшкодувати спричинені збитки.


 

Юрій Ярмощук

16 лютого, 2019