Затримали чоловіка, який у гаражі з двома спільниками ніби хотіли вбити вінницького підприємця

Новини Вінниці / Затримали чоловіка, який у гаражі з двома спільниками ніби хотіли вбити вінницького підприємця

Нагадаємо, що наприкінці січня цього року у гаражі по вулиці Пирогова на 56-річного вінницького підприємця напали троє чоловіків. У поліції вважають, що вони його хотіли вбити. Захищаючись від цих зловмисників, вінничанин застосував зброю. Один з нападників, 47-річний киянин, отримавши вогнепальне поранення, помер на місці. Двоє його спільників утекли. Одного з них упіймали за два місяці після тої резонансної події. А другого – позавчора, 3 грудня, у столиці.

Нагадаємо, що наприкінці січня цього року у гаражі по вулиці Пирогова на 56-річного вінницького підприємця напали троє чоловіків. У поліції вважають, що вони його хотіли вбити. Захищаючись від цих зловмисників, вінничанин застосував зброю. Один з нападників, 47-річний киянин, отримавши вогнепальне поранення, помер на місці. Двоє його спільників утекли.

Одного з них упіймали за два місяці після тої резонансної події. А другого – позавчора, 3 грудня, у столиці. Затриманим є 43-річний киянин. Раніше він ніколи не потрапляв у поле зору правоохоронців.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, слідство триває. Кримінальне провадження відкрито за ч.3 ст. 15, п.12 ч.2 ст. 115 ККУ (замах на вбивство, вчинений групою осіб).


 

Юрій Ярмощук

5 грудня, 2018